DHK til NM finale – Drammen

DHK til NM finale

DHK er i sin 5 NM finale. Laget vant en fortjent seier over ØIF Arendal i kveldens semifinale i NM.  Motstander blir Haslum, som vant en overbevisende 32-23 seier over Runar på bortebane. Det blir første gang de 2 lagene møtes i en NM finale i seniorklassen.

Det var ØIF Arendal som kom best i gang. Sørlendingene ledet 9-5 før dhk’s Gøran Sørheim tok affære og nærmest utliknet på egenhånd.
Plutselig stod det 10-9 til drammenserne.  Innsatsen ble belønnet med et frimerke som varte kampen ut.  Første omgang endte 15-13 til hjemmelaget.
I annen omgang kom målvakt Sebastien Ehnevid inn for Mathias Holm og vartet umiddlbart opp med storspill.  Totalt 12 redninger og 9 inslupne er «world class» og han bidro dermed sterkt til at dhk tilslutt vant hele 29-22.

Toppscorer for dhk ble Gøran Sørheim med 8 scoringer (halve kampen med frimerke), Westgaard (6) og Larsson (4)
Toppscorer for ØIF Arendal: David Svenningsen (6)